Dårlig inneklima? Analyser og rapporter

MATERIALANALYSER & INNEKLIMA RAPPORTER

Cytox gjør befaringer og undersøkelser hos kunder som ønsker alt fra en enkel, til en mer omfattende inneklimaundersøkelse med analyser og rapporter.

Vi utfører analyse av materialer der det mistenkes muggsoppvekst og/eller angrep av råtesopp. Materialet kan sendes til oss pr. post eller vi tar det med ved en eventuell befaring. Dersom materialet skal sendes som brevpost må det pakkes i papir og ikke plast da dette kan skade prøven hvis prøvematerialet ikke er helt tørt. Materialet analyseres på laboratoriet hos Cytox, og kunden får svar på hva som er funnet.

Analyse av direkte avtrykk/avtrykksprøver fra Bio-Tape. Dette er et alternativ til materialprøve, og er en direkte avtrykksprøve av materialet. Til dette brukes Bio-Tape slides. Dette er fleksible objektglass som trykkes direkte på området der det er mistanke om muggsoppvekst. Ved hjelp av en klebrig film på Bio-Tapen vil eventuelt muggsoppmateriale feste seg til den. Bio-Tapen legges deretter ned i et medfølgende plastetui, puttes i konvolutt og sendes til Cytox for analyse. Plastetuiet hindrer krysskontaminering mellom prøver og gjør det enkelt å sende som brevpost. Bio-Tape kan bestilles fra Cytox og avtrykksprøvene kan utføres av kunden, eller av Cytox på en eventuell befaring.

Cytox har lang erfaring i å håndtere fukt, soppskader og andre problemstillinger i forhold til begrepet inneklima - kontakt oss i dag for en materialundersøkelse.

 


Her finner du oss:

CYTOX AS

Nedre Nøttveit 58,  5236 Rådal


Telefon:

55 99 86 00 - døgnservice

E-post:

firmapost@cytox.no


Åpningstider:

mandag til fredag

kl. 07.30  -  15.30